Първоначално публикувано от голямата риба
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Молба за помощ
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от vaklinator Покажи съобщениеТочно така е! На това му се вика естествен подбор. И 155-ците ще изчезнат скоро време от улиците както 33 и 75 и много други.
За жалост това си е закономерно и напълно естествено. Казва му се - пенсиониране или по болест, или по старост.
155 2.5 V6
Passat 2.5 TDI 180hp highline
Comment
-
Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщениеднес тотално ми се прецака колата,имах проблем сьс сьединителя (някоя от помпите сдаде багажа).преди потавше и после се оправяше ,сега педала е долу и няма скорости ,колата не може да се движи,губи и спирачна течност.Не знам в коя от 2-те помпи е проблема.Та се чудя какво да правя? казаха ми,че било забранено и тегленето. Направо не знам какво да правя,помагаите колеги.
Дали и как
да я добутам до Итал сервиз да я оправят?sigpicAlfa Romeo 155, 2.5, V6/ GTV 2.0 TB V6 / 146 TS, 2.0 Junior/ 145 TS, 2.0 16V/ Giulietta 1.8, 166 2.0 V6 TB
Comment
-
Стига глипости , аз така съм се прибирал около 200 км от софия
пробвано е и става
вкарваш на първа и след това всички си влизат , само трябва да се синхронизира с оборотите и да преценява сфетофарите от далече да минава на зелено
естесвеноо че няма да я придвижва в 9 сътринта , късно вечер или кум 5-6 сътринтаVolvo S80 2.0 T5 180hp
Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto
Comment
-
Марияне, толко ли не можеш да намериш гараж с канал около блока ти и да си смениш помпата?
Виж къде джвака. Ако е долната - май не е толко сложно. А сигурен ли си, че е помпа, а не някоя тръбичка/маркуч?
п.п. Не одписвайте 155-ците. Ще възкръснат като феникси от пепелта скоро...
П.п. 2 - моята е вече ЯКО в движение.ALFA ROMEO 164 2.0 Facelift
ALFA ROMEO 164 SUPER 2.5TD
Audi a6 2011 3.0 TDI Quattro
Mini Cooper 1.6 16V Turbo kit 1++hp
Comment
-
Първоначално публикувано от Iltcho Покажи съобщениеМарияне, толко ли не можеш да намериш гараж с канал около блока ти и да си смениш помпата?
Виж къде джвака. Ако е долната - май не е толко сложно. А сигурен ли си, че е помпа, а не някоя тръбичка/маркуч?
А най вече знам,че колата ме предаде точно когато имах Истинска нужда от нея и сега давам грешни пари на цигани таксиджии.Last edited by MUROMAN; d.m.y г., 21:58.ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Renault Megane II Grand Tour-2004г
Comment
-
Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщениеНищо не съм сигурен ,гараж с канал няма.Няма кой да удари едно рамо.То вече няма кой отверка да ти даде.Никои не помага на другия.Не знам от къде може да е ,само знам,че нямам съединител и течноста се стопи мн бързо. и ме остави на средата на улицата.
А най вече знам,че колата ме предаде точно когато имах Истинска нужда от нея и сега давам грешни пари на цигани таксиджии.
155 2.5 V6
Passat 2.5 TDI 180hp highline
Comment
-
Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщениеНищо не съм сигурен ,гараж с канал няма.Няма кой да удари едно рамо.То вече няма кой отверка да ти даде.Никои не помага на другия.Не знам от къде може да е ,само знам,че нямам съединител и течноста се стопи мн бързо. и ме остави на средата на улицата.
А най вече знам,че колата ме предаде точно когато имах Истинска нужда от нея и сега давам грешни пари на цигани таксиджии.
Мъро, горе главата. Нема се отчайваш! Ще говоря с един авер, който живее в Подуяне и има доста голям гараж. Дори ще удари рамо с ремонта, стига да е в България и да не е заминал пак при жена си и детето си в Италия.
Бих ти разглобил колата на момента, ама ко да прая като си ми на 125 километра дебеш... Инак днес времето ужким ще е топло. Вземи 2 крика, облечи се като за търкалане по земята и виж от де тече. По-нататък ще го мъчим някак.ALFA ROMEO 164 2.0 Facelift
ALFA ROMEO 164 SUPER 2.5TD
Audi a6 2011 3.0 TDI Quattro
Mini Cooper 1.6 16V Turbo kit 1++hp
Comment
-
Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение....Няма кой да удари едно рамо.То вече няма кой отверка да ти даде.Никои не помага на другия.Не знам от къде може да е ,само знам,че нямам съединител и течноста се стопи мн бързо. и ме остави на средата на улицата....
Донякъде обаче и ти си си виновен, че си допуснал да се стигне дотук, а не си взел мерки по-рано !155 1.8 8v TS & FZR 600
Comment
-
Първоначално публикувано от vaklinator Покажи съобщениеДа бе?! И утре ще ревне, че му е изпушил стартера, а само ако знаеш къде е натъпкан-жална му майка ако се повреди...
виждал е той 155 през крив макаронНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от hsr Покажи съобщениеМай си прав...за съжаление. Има толкова хора от София в тоя форум, пък няма кой да помогне.
Донякъде обаче и ти си си виновен, че си допуснал да се стигне дотук, а не си взел мерки по-рано !
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
ако не си си оправил колата още - обади са на Краси,той ще ти помогне... щом аз като бях в сф и ми счупиха картера ми помогна,прати ми и пътна помощ и ми ремонтира и колата защо да не помогне и на теб?
0896872833'97 155 1.8 16V
GMC YUKON DENALI 5.7 V8
the cost of living is dying...everybody pays...
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от vaklinator Покажи съобщениеВехти , дърти баби яги . трошляк.
Мястото им е в кремиковци - дано не го затворят, че и там няма да идат. милите.
Мястото им е единствено и само на ПЪТЯ /и то по висдокоскоростните магистрали да внушават страх и респект в пътната обстановка/.Last edited by MUROMAN; d.m.y г., 19:43.ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Renault Megane II Grand Tour-2004г
Comment
Comment